Zo maak je jouw huis sfeervol

Zodra het buiten kouder wordt is er niets lekkerder dan thuiskomen in een sfeervol huis! Misschien weet je precies wat je leuk vindt, maar lukt het jou niet om je eigen plekje van sfeer te voorzien. Geen zorgen! Wij hebben de perfecte tips om jouw huis zo gezellig mogelijk te maken.

Kies voor iets wat bij jou past

Een huis moet echt als een thuis voelen, en dat kan alleen wanneer jij je er goed en blij in voelt! Zorg er daarom voor dat jouw interieur voorzien is van persoonlijke tintjes. Kies bijvoorbeeld voor jouw favoriete items in huis, zoals de kleuren waar jij blij van wordt of een aantal familiefoto’s aan de muur. Door je huis een persoonlijke touch te geven voelt het veel sneller als echt thuiskomen!

Verlichting

Het kiezen van het juiste licht is super belangrijk als je thuis sfeer wilt creëren! Verlichting heb je in verschillende vormen. Zo heb je keuze uit verschillende lampen. Lampen zorgen er al snel voor dat iets té licht wordt, en dat wordt vaak ervaren als sfeerloos. Daarom zijn dimlampen ideaal als je graag een gezellige en knusse ruimte wilt creëren. De Philips Hue lampen zijn perfect voor een sfeervol huis. Je kunt de lampen gemakkelijk besturen via je smartphone, tablet of Apple Watch en ze zijn voorzien van een draadloze dimmer!

De juiste kleuren

Iedereen heeft een eigen smaak en dat komt vaak terug in het interieur. Het kiezen van de juiste kleuren heeft echter wel invloed op de sfeer van je huis! Als je gek bent op koele kleuren zoals blauw en grijs, is de kans groter dat je huis wat minder snel als sfeervol zal voelen. Wat extra aankleding zal ervoor zorgen dat jouw eigen plekje net zo knus aanvoelt! Daarnaast zijn warme kleuren eigenlijk altijd goed!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *