Prachtige vissershoed dames

Bekijk de prachtige vissershoed dames bij Hatland. Meestal worden vissershoeden gezien als hoeden voor mannen, maar er bestaat een mooie vrouwelijke lijn. Net naast de vissershoed dames zijn andere typische outdoor hoeden en zonnekleppen, en die staan ook op dezelfde internetpagina. Het is een kwestie van naar beneden scrollen en je ziet de items vanzelf langskomen. Onderaan de afbeeldingen staat nuttige informatie zoals over UDF50+, bescherming tegen zonlicht. Een vissershoed dames is meer dan een handig hoedje waarop je reserve ‘vliegen’ kan spelden. Het biedt veel bescherming tegen felle zon, en zo zijn alle producten van Hatland naast mooi bijzonder nuttig.

Hatland heeft een groot assortiment

Bij een vissershoed dames denken velen aan het hoedje met rondom van die veertjes. Het zou kunnen, allemaal van die ‘vliegjes’ op de hoed spelden, maar het is niet nodig. Net naast de vissershoed dames is zo’n hoed voor tijdens een safari. De stof daarvan is nauwelijks anders. Beide hoeden hebben veel draagcomfort en bieden bescherming tegen zonlicht. Een andere typische hoed voor dames wat enorm functioneel is en veel draagcomfort geeft, is de Ocillia. Het is een sierlijke strohoed met een sjaaltje er omheen, maar ondertussen is het de hoed waarmee je langdurig buiten kan zijn. Maar Hatland heeft meer dan hoeden voor dames.

Hoeden voor heren, petten en mutsen voor iedereen

Hatland heeft een flinke collectie hoeden voor heren. Daarbij nog veel petten waarbij je op zal vallen hoe uniseks die zijn. Bij veel petten is het amper te zien of het voor dames of heren is. Een pet is vaak sportiever dan een hoed, ook al heeft het een overlap. Hetzelfde geldt met hoofddeksels en de seizoenen, de stelling de hoed is voor de zomer de muts voor de winter, is tekort door de bocht. Op de site kun je dan ook de seizoenen filteren evenals de voorkeur van stoffen. Bekijk de grote collectie hoeden, petten, en mutsen van goede kwaliteit bij Hatland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *