Organiseer een barbecue!

Ben jij ook alweer toe aan een heerlijke barbecue? Organiseer er eentje voor vrienden en familie! Nu de temperaturen weer stijgen gaat er niks boven een barbecue. Maar wat moet je allemaal regelen voor een barbecue? Met deze handige checklist weet je zeker dat je een geslaagde barbecue neer kan zetten!

Haal vlees in huis

Een belangrijk ingrediënt van een lekkere barbecue is toch wel het vlees. Ga naar de slager en haal daar lekkere worstjes, sateetjes, hamburgers en spareribs! Kijk daarnaast ook voor vegetarisch vlees voor de vegetariers onder de groep. 

Salades en brood

Daarnaast kun je heerlijke pasta salades maken die koud geserveerd kunnen worden. De barbecue zal waarschijnlijk vol liggen met vlees waardoor je overige gerechten beter koud kunt serveren. Haal daarbij ook een stokbrood in huis met kruidenboter, want dat hoort natuurlijk ook op een barbecue. 

Indeling barbecue

Je hoeft er niet per se voor te zorgen dat alle mensen een zitplek hebben. Je kunt ook statafels inzetten waar mensen staand aan kunnen eten. Je kunt hiervoor Event verhuur Leusden inschakelen die ervoor zorgt dat mensen kunnen zitten en staan aan statafels.

Borden en bestek

Op het moment dat er een grote groep mensen komt, zul je waarschijnlijk niet genoeg borden en bestek hebben. De meest voor de hand liggende optie zijn plastic bordjes en bestek. Maar je kunt een steentje bijdragen aan het milieu door te kijken naar houten borden en bestek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *