Leuke persoonlijke cadeautjes

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje voor iemand? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij geven je graag tips voor persoonlijke cadeautjes, waar je de ontvanger ongetwijfeld heel blij mee maakt! Dit is nog eens iets anders dan de standaard cadeaus, zoals douchegel. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en doe inspiratie op!

Bedrukte kleding

Hoe leuk is het als je van je beste vriend of vriendin een bedrukt kledingstuk krijgt met bijvoorbeeld een spreuk of een leuke foto van jullie samen? Met dit cadeau heb je gegarandeerd succes en zal je de ontvanger verrassen! Je kunt zelf bepalen wat er bedrukt moet worden op de kleding. Op www.omnishirt.nl/t-shirt-bedrukken kun je een kledingstuk selecteren en jouw eigen ontwerp maken in de online editor. Kies uit diverse lettertypen, kleuren, afbeeldingen en symbolen en laat je creativiteit de vrije loop!

Foto’s

Hiernaast doen foto’s het ook altijd goed. Denk maar aan een persoonlijk fotoalbum, waarbij je foto’s van jullie samen opplakt met een lief berichtje ernaast geschreven. Dit is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen! Zo kun je jaren later nog terug kijken in het boek en herinneringen ophalen. Dit is dus een erg waardevol cadeau!

Servies en sieraden graveren

Verder kun je ook persoonlijk servies en sieraden geven door deze te laten graveren! Zo zie je bijvoorbeeld veel dat baby’s een eigen serviessetje krijgen met een diertje erin gegraveerd. Hier kunnen ze jaren mee doen en later wordt het servies ingelijst. Ook kun je voor het trouwen of een jubileum een sieraad geven met de datum van verkering of de datum van de bruiloft. Dit is een erg persoonlijk cadeau en het heeft ook een mooie betekenis. Of denk bijvoorbeeld aan een horloge met de datum van afstuderen. Alle opties zijn mogelijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *