Fabius MBO opleidingen

Wil je een MBO opleiding volgen maar denk je te weinig tijd te hebben? Kijk dan eens naar de opties bij Fabius MBO opleidingen. Daar kun je binnen een jaar zelfs twee diploma’s halen op MBO niveau. Fabius MBO opleidingen bieden namelijk de mogelijkheid om een diploma te halen zonder elke dag voor meerdere jaren naar school te hoeven. Eens per week heb je een les van 3 uur. Je kunt zelf kiezen of je die volgt van 9 tot 12 uur in de ochtend of van 7 tot 10 in de avond. Soms zijn lessen zelfs maar 2,5 uur, dan beginnen ze om dezelfde tijd.

Waar?

Fabius MBO opleidingen kun je overal in Nederland volgen. Ze hebben namelijk meerdere leslocaties in Nederland. Zeker 50 opties zijn er verspreid over het land. Je hoeft dus nooit ver te reizen. De opleidingen die je bij Fabius kunt volgen zijn in de administratieve en commerciële richtingen. Je kunt ook cursussen volgen voor Microsoft Office programma’s, typcursussen of basiskennis calculatie. Cursussen zijn korter dan opleidingen. De Fabius MBO opleidingen duren vaak minimaal 30 weken. Je kunt ook twee lessen per week volgen en dan in 15 weken een diploma halen.

Twee diploma’s?

Voor veel Fabius MBO opleidingen volg je eerst 30 lessen van de opleiding administratief medewerker. Je kunt er ook voor kiezen enkel deze opleiding te volgen natuurlijk. Aansluitend kun je alsnog kiezen een opleiding te volgen die deze opleiding als basis vraagt. Die duren vaak 10 of 15 weken en zijn wat gerichter. Bijvoorbeeld op financiële administratie. Je kunt dan voor beide opleidingen een diploma halen. Voor alle informatie over de opleidingen, startdata en kosten kijk je op de site van Fabius MBO opleidingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *