De leukste zomer fashion trends van 2021

We gaan ons weer voorbereiden op de zomer. De temperatuur stijgt langzaam maar zeker weer ondanks een zeer koud april. Maar we gaan binnenkort toch echt genieten van een zomer waarin alles hopelijk weer mag en kan. En daarom is het wel weer leuk om eens goed uit te pakken met je kleding. Dus als je als vrouw op zoek bent naar de leukste fashion tips en trends voor de zomer van 2021 dan zit je hier meer dan goed.

Ripped Jeans

De Ripped Jeans blijven de komende tijd nog wel in de mode. We zien soms ook broeken waarbij er meer gaten in zitten dan dat er nog aan stof over is. De Ripped Jeans gaan dus steeds een beetje verder qua looks. We zien naast lange ripped jeans ook veel korte broeken als ripped jeans. Als je nog geen ripped jeans hebt is het zaak ze nu nog te kopen!

Sjaaltje

We zien dat het sjaaltje de mode item van 2021 gaat worden, zowel bij mannen als vrouwen. Mannen gebruiken deze voornamelijk omdat het bordje van hun overhemd snel vies kan worden. Vrouwen hebben het sjaaltje eigenlijk gestolen van de man want vroeger was het als man in de jaren 80 heel normaal om een sjaaltje te dragen. Je zou het niet verwachten maar toch is het zo.

Instappers en sandalen

Steeds meer vrouwen kiezen er voor om in plaats van dichte schoenen te kiezen voor mooie instappers en sandalen. Merken als Bibi Lou worden steeds groter in Nederland en hoe meer mensen dit soort merken dragen hoe meer er verkocht gaat worden. Een nieuwe trend is geboren zou je zeggen. Daarnaast kan je de instappers of sandalen ideaal combineren met een leuk sjaaltje die past bij de kleuren van jouw schoentjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *