Bijzondere manieren om iemand ten huwelijk te vragen

De levensloop van de moderne mens is veranderd ten opzichte van pak hem beet 50 jaar geleden. In de tijd van onze opa’s en oma’s vond je een partner op vroege leeftijd waarbij je bleef en waarmee je er alles aan deed om de relatie voor altijd te laten werken. Tegenwoordig komen mensen op veel latere leeftijd bij elkaar. Vanwege de steeds kleinere wereld is de keuze en zijn de prikkels enorm toegenomen. Tegenwoordig trouwen mensen eerder rond hun 30ste dan al in hun 20’er jaren. Wanneer een stel er dan toch voor kiest om te trouwen wordt er groots uitgepakt met een bruiloft, ring en natuurlijk een aanzoek om nooit meer te vergeten. Wij hebben enkele mooie manieren om jouw grote liefde te vragen te trouwen verzameld.

Ter land, ter zee en in de lucht

Tijdens ons onderzoek zijn we de mooiste ideeën tegen gekomen. Aanzoeken van over de hele wereld en ter land, ter zee en in de lucht. We ontvingen het verhaal van een man die zijn vriendin duikend in Australië met duikinstructies ten huwelijk heeft gevraagd. Ook het verhaal van een man die zijn vrouw ten huwelijk heeft gevraagd in een luchtballon tijdens een ballonvaart in Turkije is ons bijgebleven. Uiteraard blijft de mooiste manier op één knie op de vaste grond.

Bij een bijzonder aanzoek hoort een bijzondere ring

Bij een bijzonder huwelijks aanzoek hoort natuurlijk een bijzondere ring. Of je nu op zoek bent naar een verlovingsring of een trouwring, Brunott Rotterdam heeft het allemaal! Kom langs bij één van de twee fysieke locaties in Rotterdam of Capelle aan den IJssel of neem eerst een kijkje in de webshop. De sieraad experts van Brunott helpen jou en je toekomstige echtgenoot graag aan de perfecte ring om jullie liefde mee te bezegelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *