Avontuurlijke activiteiten in de zomer

Ben jij net als ons ook altijd op zoek naar avontuur? Dan wil jij natuurlijk niet alleen maar aan het strand liggen in de zomer! Je wil erop uit, maar hoe? In deze tijd zijn veel activiteiten gesloten waardoor je op zoek moet naar alternatieven. Vooral als je met een groep vrienden iets leuks wil doen zijn onderstaande activiteiten absoluut geschikt voor jou!

Bungeejumpen

Je kunt op diverse plekken in Nederland van een grote hoogte afspringen. Het is ontzettend spannend en er komt onwijs veel adrenaline bij kijken. Bij Bungeejumpen wordt je verzekerd met een touw. Je springt vervolgens vanaf een grote hoogte van bijvoorbeeld 50 meter, waarbij je ondersteboven aan het touw hangt! Durf jij dit aan?

Quad rijden

Een iets minder heftige activiteit is quad rijden. Je kunt quads huren maar je kunt natuurlijk ook quads in Oldebroek kopen bij Prins Groentechniek. Zo kun je er vaker op uit met je vriendengroep. Met een quad hoef je niet per se alleen over een verharde weg. Juist de zandpaden en heuvels zijn vet om eens overheen te gaan.

Wipe out baan

Ben je niet alleen op zoek naar avontuur maar hou je ook wel van een lolletje? Ga dan naar een wipe out baan in Nederland! Een wipe out baan bestaat uit verschillende onderdelen in het parcours waar je overheen moet om de finish te halen. Dit kunnen grote ballen zijn waar je van de ene naar de ander moet springen, maar je moet ook over een bewegende balk heen kunnen lopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *